TİTCK BAŞKANI DR. SAİM KERMAN GÖREVDEN ALINDI

klinik farmakoloji dosyası
Haber

Sabah Gazetesi, ( İlaçda Paralel Vurgun, 27 ekim 2014) yayımladığı bir haberde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Saim Kerman'ın paralel yapıyla işbirliği içinde olduğunu iddia etmişti.

Dr. Saim Kerman için bu sayfalarda bir çok uyarı yapılmış ve istifası istenmişti.

Yerine getirilen Prof. Dr. Özkan Ünal , Van Yüzüncü Yıl Üniversite'nde Radyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı, Van Hakkari Tabip Odası Başkanlığı yaptı ve son Rektörlük seçimlerinde Üniversitede Rektör adayı oldu.

Sağlık Bakanlığında bugün bir görevden alma daha oldu. Diğer adı Personel Genel Müdürlüğü olan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Erkan Çiçek de görevden alındı. Çiçek'in yerine İsmail Kartal atandı

Dr. Saim Kerman ile ilgili bu sayfalarda çıkan yazılar: http://www.klinikfarmakoloji.com/index.php?q=search/node/saim+kerman sayfasında bulunabilir.